WhatsApp Image 2020-09-03 at 12.23.06

Paul Brink

Founder

Achtergrond: Paul is jurist met een aantal (actieve) ondernemingen op zijn naam. Tijdens het werkzame leven is hij bezig geweest met het behouden en aantrekken van personeel door middel van o.a. het invoeren van nieuwe creatieve secundaire arbeidsvoorwaarden. Gezien de reacties en het positieve effect op het bedrijf en zijn werknemers besloten om deze expertise breed aan te gaan bieden onder de naam Not Secondary.

Focusgebieden: Paul houdt zich bezig met juridische implementatie van secundaire arbeidsvoorwaarden, interne communicatie en toelichting richting werknemers, en denkt mee over de lange termijn visie van  werkgevers.

Expertise: Het bedenken van creatieve secundaire arbeidsvoorwaarden en de juridische implementatie hiervan.

Ambitie: Paul wil met Not Secondary binnen vijf jaar een toonaangevend bedrijf worden binnen HR Consultancy.

Thomas Gesink

Founder

Achtergrond: Thomas is sociaal ondernemer en creatief-strategisch ingesteld, een systeemdenker en een sterke communicator. Hij is mede-oprichter van Not Secondary. Hiervoor was Thomas onderdeel van Brouwerij De Prael, een sociale onderneming die inclusie als doel stelt door mensen mee laat doen waar de arbeidsmarkt een afstand tot heeft

Focusgebieden: Thomas helpt bedrijven en organisaties met purpose marketing & communicatie, impactadvies, strategie en creatie.

Expertise: Thomas werd in 2018 door Forbes Magazine genomineerd voor top 30 under 30 Europe in de categorie Social Entrepreneurship. Hij heeft een bachelor in Marketing en volgde het programma Social Entrepreneurship aan de Nyenrode Business University. Naast jarenlange ervaring als brandmanager is hij eigenaar van het sociaal adviesbureau: Bureau Raakt.

Ambitie: Thomas wil mensen en organisaties helpen een gezonde werkomgeving te creëren door op een creatieve manier te kijken naar de organisatie. “Het is mijn doel dat werk energie oplevert.”

Samen zijn Paul en Thomas Not Secondary gestart omdat zij uit eigen (werk)ervaring weten dat er nog veel organisaties en bedrijven zijn waar je als werknemer wordt gezien als werknemer, niet als mens met behoeften. Een werkomgeving waar ruimte is om te ontplooien en om invloed te hebben op jouw tijd helpt daarbij. Want voor iedereen is het fijn om te kunnen groeien. 

Welke actie onderneemt Not Secondary om dit probleem op te lossen?

Not Secondary biedt een gepersonaliseerde oplossing aan door te kijken naar de behoefte van de werknemer en helpt bedrijven en organisaties door creatief advies op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden te geven aan de hand van verschillende thema’s. Zoals Duurzaamheid, MVO of Sport.

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Bekijk hier onze aanpak of mail ons op: weare@notsecondary.com voor een kop koffie.