‘Na een harmonisatie van enkele werkmaatschappijen was het voor Royal Eijkelkamp de vraag, welke veranderingen kunnen we nu nog doen aan het arbeidsvoorwaardenbeleid om het pakket onderscheidender te maken?’

Tags: Leverancierscheck, quick scan. 

Branche: Bodem- en waterspecialisten.

Aantal medewerkers: 150+

Over Royal EijkelkampOnze innovatieve oplossingen, samen met de kennis en expertise van de bodem- en waterspecialisten van Royal Eijkelkamp, ​​hebben ertoe geleid dat projecten naar een hoger niveau worden getild. Van veldmeetapparatuur tot slimme sensoring & sampling en van de Edelman-handboor tot sonische boormachines; Royal Eijkelkamp heeft behoorlijk wat te bieden.

VraagstukBij Royal Eijkelkamp zijn er enkele werkmaatschappijen geharmoniseerd, waardoor er een nieuw arbeidsvoorwaardenpakket moet komen voor de hele werknemerspopulatie. Het plan is om dit arbeidsvoorwaardenpakket na de harmonisatie ook te gaan moderniseren.

Aanpak & adviesWij hebben gekeken naar het “Werken bij Royal Eijkelkamp” document en hebben hier een kleine scan van gemaakt. Hieruit kwamen onder andere aanbevelingen met betrekking tot de Referral bonus, attenties en jubileumgratificaties, sportschool en thuiswerken. Daarnaast hebben we advies gegeven over de visualisatie en communicatie van de arbeidsvoorwaarden en hebben we een kosteloze leveranciers check gedaan. Uit deze check kwamen 5 leveranciers van secundaire arbeidsvoorwaarden die allemaal een mooie toevoeging zouden kunnen zijn op het arbeidsvoorwaardenpakket.  

Tessa van Enckevort
Tessa van EnckevortHR Manager
Lees verder
Met het advies van Not Secondary zijn we binnen Royal Eijkelkamp in staat geweest om de hamonsatie van arbeidsvoorwaarden goed te laten verlopen. Daarnaast hebben we concrete aanwijzingen ontvangen over hoe we ons arbeidsvoorwaardenpakket kunnen moderniseren zodat er in individuele behoeften van medewerkers kan worden voorzien, we ons in de huidige arbeidsmarkt als aantrekkelijk werkgever kunnen profileren en ons budget beheersbaar blijft.