‘ESJ is bezig om het werkgeversmerk opnieuw neer te zetten. Aan dit werkgeversmerk moeten uiteindelijk ook de arbeidsvoorwaarden opgehangen worden. De vraag is nu dan ook welke arbeidsvoorwaarden moeten er anders en wat moet er toegevoegd worden om het werkgeversmerk te versterken.’

Tags: Leverancierscheck, quick scan. 

Branche: Financiële diensten, Accountants- en adviseurs. 

Aantal medewerkers: 175+

Over ESJGeen moeilijke woorden maar antwoorden. Geen dikdoenerij maar oplossingen. ESJ is meer dan een accountant of belastingadviseur. We begrijpen ondernemers en leveren oplossingen op maat. Waar het in uw bedrijf stopt, pakken de mensen van ESJ de draad graag op.

VraagstukESJ is bezig om het werkgeversmerk opnieuw neer te zetten. Aan dit werkgeversmerk moeten uiteindelijk ook de arbeidsvoorwaarden opgehangen worden. De vraag is nu dan ook welke arbeidsvoorwaarden moeten er anders en wat moet er toegevoegd worden om het werkgeversmerk te versterken. 

Aanpak & adviesESJ heeft een hele uitgebreid document waarin de arbeidsvoorwaarden worden beschreven. Op dit document hebben we een korte scan gedaan. Hieruit kwam het advies naar voren om aan de slag te gaan met de verlofregeling, extra uitkering bij jubilea, de verhuiskostenvergoeding en de bonusregeling voor aanbrengen van nieuwe werknemers. Daarnaast hebben we geopperd om een sabbatical regeling, prosociale bonus en vrijwilligerswerk toe te voegen aan het pakket voor meer onderscheidend vermogen. Ook hebben we een kosteloze leveranciers check voor ESJ gedaan waarbij we partners hebben voorgesteld met de thema’s mantelzorg, financiële fitheid en mentale gezondheid. 

Maaike Mensing
Maaike MensingHR Manager
Lees verder
Via LinkedIn zijn we alweer 2 jaar geleden in contact gekomen met Not Secondary. Dit omdat we zoekende zijn met welke arbeidsvoorwaarden we onderscheidend kunnen zijn in onze branche. Uiteindelijk hebben we het breder getrokken en zijn we eerst gaan kijken naar ons werkgeversmerk. Not Secondary heeft geheel vrijblijvend ons arbeidsvoorwaardenreglement bekeken en advies gegeven hoe we dit enorme document ook aantrekkelijker kunnen presenteren. Daarnaast heeft Not Secondary ons in contact gebracht met een aantal partners om te bekijken of zij ons kunnen helpen met het bieden van aanvullende arbeidswaarde. Omdat we eerst ons werkgeversmerk helder en vernieuwd willen hebben, hebben we vooralsnog afgezien van een verdere samenwerking met Not Secondary. Maar we sluiten zeker niet uit dat we dit in de toekomst alsnog gaan doen!