‘Zelf graag het arbeidsvoorwaardenpakket optimaliseren, maar niet alle expertise in huis? Channable vroeg Not Secondary om bij te springen indien nodig en op hoofdlijnen mee te denken’.

Tags: Optimalisatie, Feedback, Coaching

Branche: Technologie, informatie, internet 

Aantal medewerkers: 200 +

Over Channable: Channable is acht jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationale, snelgroeiende scale-up met een team van meer dan 200 ambitieuze professionals. Channable biedt een online tool die klanten in staat stelt om producten aan te bieden via meer dan 1000 vergelijkingswebsites, aangesloten platforms en marktplaatsen. 

Vraagstuk: Channable heeft een hele sterke bedrijfscultuur, waar zij erg trots op zijn. Om deze cultuur te ondersteunen willen ze ook graag stappen zetten richting een verbeterd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. HR Manager Marloes van Overhagen is zelf leidend geweest in dit proces en heeft Paul Brink van Not Secondary gevraagd om op hoofdlijnen mee te denken.  

Aanpak & advies: Omdat Channable zelf de leiding nam over het project is besloten om de expertise van Not Secondary op belangrijke momenten tijdens het project “in te vliegen”. Doormiddel van drie brainstormsessies hebben Marloes en Paul samen bepaalde keuzes gemaakt, relevantie van bepaalde arbeidsvoorwaarden besproken en is er een voorstel gedaan over arbeidsvoorwaarden die nog toegevoegd konden worden. 

Marloes van Overhagen
Marloes van OverhagenHead of People & Culture
Lees verder
Ik ben blij dat wij Paul hebben gevraagd mee te denken in dit grote en belangrijke project. Door hun ervaring hebben zij een enorm breed scala aan mogelijke arbeidsvoorwaarden die je zelf nooit zou bedenken. Van grote benefits tot kleine benefits die relatief goedkoop zijn voor de werkgever, maar wel een enorme positieve impact hebben. Zij kennen goed de voordelen maar ook uitdagingen van mogelijke nieuwe benefits, waardoor je een goede keuze kunt maken. Daarnaast verliep de samenwerking erg prettig en was het fijn dat Not Secondary flexibiliteit heeft in zijn type dienstverlening.