Onze Missie

Samen naar de beste arbeidsvoorwaarden ooit

“Let’s make all employee benefits our primary focus. Because your employees are Not Secondary.”

Not Secondary gelooft dat iedere werknemer recht heeft op werkgeluk en de beste arbeidsvoorwaarden. Wij helpen werkgevers om betekenis, vrijheid, autonomie en persoonlijke ontwikkeling te integreren op de werkvloer. Omdat we vinden dat medewerkers moeten worden behandeld als de beste klant van jouw bedrijf. Period.

What we do?

Not Secondary optimaliseert en geeft creatief advies op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij ontwikkelen nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarden waardoor de positie van de werkgever wordt versterkt. We inspireren tot actie om een gezonder werkklimaat te creëren voor werknemers.

Uit onderzoek blijkt dat de manier waarop we naar een arbeidsrelatie kijken is veranderd. Dagelijks besteden en investeren we de helft van onze tijd in werk! Mensen vinden het steeds belangrijker om vrijheid en invloed te hebben binnen je werk en tijd. Niet zo gek ook, het is namelijk jouw tijd en jouw leven! Het sturen op een nieuwe werkrelatie resulteert in productievere, meer tevreden en gelukkige medewerkers. Vanuit deze gedachte is Not Secondary ontstaan.

What’s in it for you? 

Not Secondary zorgt voor gelukkige en gemotiveerde medewerkers door met de inzet van de beste secundaire arbeidsvoorwaarden een positieve werkomgeving te creëren. Zo laat je zien dat jouw werknemers niet secundair zijn. En bovendien levert het je dit op: 

  • De retentie van personeel neemt toe, minder verzuim/burn-out en uitval;
  • Het helpt met het aantrekken van nieuw personeel (recruitment) je wordt namelijk een interessanter bedrijf om voor te werken;
  • Werkgeluk, betrokkenheid en tevredenheid neemt toe;
  • Goed voor merk, imago en pr;
  • Het is een nieuwe manier van belonen.

Doe jij met ons mee? Word dan partner van onze missie en groei door naar de beste arbeidsvoorwaarden ooit! 

Bekijk hier onze aanpak of mail ons op: weare@notsecondary.com voor een kop koffie.